با توجه به میوه های مختلف پارامترهای فوق ممکن است تغییر کند
بسته بندی کنسانتره میوه
نام کنسانتره
نوع بسته بندی در بشکه های فلزی
دمای نگهداری ( درجه سانتیگراد )
وزن خالص ( کیلوگرم )
وزن نا خالص ( کیلوگرم )
ظرفیت کانتینر40 فوتی حمل با کامیون ( بشکه )
ظرفیت کانتینر 20 فوتی حمل با کشتی ( بشکه )
کنسانتره آب سیب
کیسه های غیر اسپتیک-
4>
1%-+275
1%-+286
80
76
کنسانتره آب انگور
کیسه های غیر اسپتیک
4>
1%-+275
1%-+286
80
76
کنسانتره آب آلبالو
کیسه های غیر اسپتیک
18-
1%-+268
1%-+279
80
76
کنسانتره آب انار
کیسه های غیر اسپتیک
18-
1% + 268
1% -+279
80
76
کنسانتره آب چغندر قرمز
کیسه های غیر اسپتیک
18-
1%-+268
1%-+279
80
76
کنسانتره خرما
کیسه های غیر اسپتیک
4>
1%-+275
1%-+286
80
76
بسته بندی با کیسه های اسپتیک 220 لیتری نیز موجود می باشد
شرایط نگهداری بدلیل بسته بندی استریل دمای محیط ۲۰ درجه سانتیگراد و انبار مسقف می باشد.
اسانس میوه
تمام اسانس هاي توليد شده در شركت شهدايران از بهترين انواع ميوه ها طي فرايند تغليظ حاصل مي گردند . از آن جمله مي توان به اسانسهاي سيب،انگور،آلبالو و انار اشاره كرد.